პომიდორი - 3 ცალი
ბეგქონდარას ტოტი - 1 ცალი
ხახვი - 50 გრ.
ნიორი -1 კბილი
ძმარი - 1 სუფრის კოვზი
შაქარი - 1 ჩაის კოვზი
ბოსტნეულის ბულიონი
თავდაპირველად გამოაცხვეთ პომიდორი ბექონდარას ტოტებთან და ცოტა ცხიმთან ერთად.
შემდეგ ტაფაზე მობრაწეთ ხახვი და ნიორი მანამ, სანამ ოქროსფერი არ გახდება და დაუმატეთ გამომცხვარი პომიდვრები. ამის შემდეგ დაასხით ძმარი და შაქარი, ცოტაოდენი მარილი და 4-5 წუთი მოშუშეთ. მზა წვნიანი გადაიტანეთ ფიალაში.