ვარდისფერი პომიდორი – 1.5 კგ.
ხახვი – 40 გრ.
ტკბილი წიწაკა – 200 გრ.
კიტრი – 1 ც.
ზეთი ზეითუნის – 80 მლ.
კახური ზეთი – 20 მლ.
ძმარი – 2 ს/კ.
შოთის პური – 60 გრ.
წყალი – 100 მლ.
პომიდორი, ხახვი და ტკბილი წიწაკა დავაბლენდეროთ.
კიტრი გავასუფთაოთ თესლებისგან და დავაბლენდეროთ ამავე მასაში.
ჩავყაროთ პური, 5 წუთი გავაჩეროთ და კიდევ დავაბლენდეროთ. დავუმატოთ ძმარი და მარილი.
გავაგრილოთ მაცივარში 2 საათით. მირთმევამდე მოვასხათ კახური ზეთი.