ყაბაყი – 1 ცალი
კიტრი – 1 ცალი
არაჟანი – 70 გრ
მწვანე ზეთისხილი – 4-5 ცალი
დაღერღილი წიწაკა
მარილი
არაჟანს დაუმატეთ ცოტაოდენი დაღერღილი წიწაკა და მარილი.
სათლელის დახმარებით გასუფთავებულ და გარეცხილ კიტრსა და ყაბაყს ჩამოათალეთ ნაჭრები, მოაყარეთ ცოტაოდენი მარილი, მოასხით ცოტაოდენი ზეთი და მოათავსეთ ფიალაში.
ბოსტნეულს მოასხით არაჟნის სოუსი. ასევე, ფიალაში დაამატეთ მწვანე ზეთისხილი.
ეს სალათი არის ძალიან ჯანსაღი და საუკეთესო დეტოქსი.