2 ყვითელი პომიდორი
200 გ ნადუღი ან რიკოტა
100 გ მაწონი
½ ლიმონის ცედრა
მწიკვი მარილი, მწიკვი პილპილი
2 მწიკვი ხმელი პიტნა
20 გ ზეთისხილი
20 გ ნიგოზი
2 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
პიტნის ფოთლები გასაფორმებლად
შეურიეთ ერთმანეთში ნადუღი და მაწონი. დაუმატეთ მარილი, პიტნა და ლიმონის ცედრა.
მასა გაანაწილეთ თეფშზე. დაალაგეთ თხლად დაჭრილი პომიდორი, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. მოასხით ზეთი, მოაყარეთ უხეშად დაჭრილი ზეთისხილი და ნიგოზი. გააფორმეთ პიტნის ცოცხალი ფოთლებით. უგემრიელესი სალათა მზადაა!