ვარდისფერი პომიდორი - 2 ცალი
ჩერი პომიდვრები - 100 გრამი
ცხარე წითელი წიწაკა - 1 ცალი
ნიორი - 1 კბილი
ბეგქონდარას ტოტი
ხახვი - 50 გრ.
ფენოვანი ცომი (ნახევარფაბრიკატი)
ტაფაზე მოვბრაწოთ ხახვი, შემდეგ ნიორი, ცოტაოდენი გახეხილი ცხარე წითელი წიწაკა.
გავაბრტყელოთ ფენოვანი ცომი. ზედ დავადოთ მოშუშული ხახვი, ნიორი და ბოლოს დავალაგოთ დაჭრილი პომიდვრები.
შევდგათ ღუმელში 170 გრადუსზე დაახლოებით 15-20 წუთი.