ცომისთვის:
3 კვერცხი
120გ რძე
100გ მცენარეული ზეთი
230გ ფქვილი
50გ გახეხილი პარმეზანი
15გ გამაფხვიერრბელი
3გ მარილი
ავოკადოს კრემისთვის:
3ც ავოკადო
100გ ყველი ბრინზა
3ს/კ ზეითუნის ზეთი
1/2 ლაიმის წვენი
მარილი
წიწაკა
სერვირებისთვის:
ფერადი ჩერი პომოდვრები
ჩერი პომიდორი რედერი
მოცარელას ბურთები
წიწაკის და ზეითუნის ზეთი
ტარტის ძირის მოსამზადებლად მოვამზადოთ ცომი - თხევადი ინგრედიენტების ნაზავს ვამატებთ მშრალ ინგრედიენტებს და გადაქვაქვს ცხიმწასმულ ფორმაში. ვაცხობთ 180 გრადუსზე, 20 წუთის განმავლობაში. ფორმის დიამეტრი: 26სმ.
ავოკადოს კრემის ინგრედიენტები დავაბლენდეროთ და მოვათავსოთ ტარტის ზედაპირზე.
ტარტს ვაფორმებთ ფერადი ჩერი პომიდვრებითა და მოცარელას ბურთებით. ვასერვირებთ წიწაკის და ზეითუნის ზეთით.