ვარდისფერი პომიდორი – 230 გრ.
ტკბილი წიწაკა – 100 გრ.
ბაღის კიტრი – 120 გრ.
სალათა აისბერგი – 80 გრ.
მწვანე წიწაკა – 1 ცალი
ავოკადო – 1 ცალი
ზეითუნის ზეთი – 40 მლ
½ ლიმონის წვენი
თაფლი – 1 ჩაის კოვზი
შავი პილპილი – გემოვნებით
გარეცხილი და გასუფთავებული ბოსტნეული დავჭრათ პატარა ნაჭრებად.
ცალკე კი მოვამზადოთ სალათის სანამი, რისთვისაც ზეითუნის ზეთი და ლიმონის წვენი ხელის სათქვეფით ავთქვიფოთ და დავამატოთ 1 ჩაის კოვზი თაფლი, მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით.
ბოსტნეული ამოვავლოთ სანამში და მოვათავსოთ თეფშზე.