პომიდორი – 100 გრ.
ნიორი – 1 კბილი
ხახვი – 40 გრ.
ტობასკო – 3-4 წვეთი
ლაიმი – 1/2 ც.
ქინძი – 5 გრ.
ნაჩო
მარილი
წვრილად დავჭრათ პომიდორი, ხახვი და ქინძი (სასურველია ქინძის ფოთლები).
გამოვწუროთ ნახევარი ლაიმის წვენი.
ყველა ინგრედიენტი ერთად მოვათავსოთ ჯამში და ნელ-ნელა დავიწყოთ არევა. მოვასხათ ტობასკოს ცხარე სოუსი და ლაიმის წვენი.
დავაცადოთ რამდენიმე წუთი და მივირთვათ ნაჩოებთან ერთად.