ჩერი პომიდორი - 80 გრ.
პასტა სპაგეტი - 150 გრ.
სატაცური - 50 გრ.
ბაზილიკი - 10 გრ.
ყველი პარმეზანი - 10 გრ.
ნიორი - 2 კბილი
დაღერღილი წიწაკა
მარილი
ზეითუნის ზეთი
მოვხარშოთ პასტა.
მანამდე კი მოვამზადოთ სოუსი - ამისათვის დავკეპოთ ნიორი და მოვათავსოთ გახურებულ ზეითუნის ზეთიან ტაფაზე, დავამატოთ დაღერღილი წიწაკა, წვრილად დაჭრილი სატაცური და მოვაყაროთ მარილი. როცა სატაცური მომზადდება, დავუმატოთ შუაზე გაჭრილი ჩერ პომიდორიი.
ამასობაში პასტაც მოიხარშება და ისიც ტაფაზე გადმოვიტანოთ. კარგად მოვურიოთ და თეფშზე გადავიტანოთ.
სურვილისამებრ მოაყარეთ ყველი პარმეზანი და გააფორმეთ ბაზილიკის ფოთლებით.