კოქტეილ პომიდორი - 80 გრ.
იისფერი კომბოსტო - 60 გრ.
1/2 ლიმონის წვენი
ზეითუნის ზეთი- 40 მლ.
თაფლი - 1 ჩაის კოვზი
ჯანჯაფილი (გახეხილი) - 2 გრ.
მოცარელას ბურთები - 5-6 ცალი
დაღერღილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით
ბოსტნეული გაასუფთავეთ და დაჭერით - კოქტეილ პომიდვრები გაჭერით შუაზე, იისფერი კომბოსტო კი სასურველია მოგრძო ნაჭრებად დაჭრათ.
შემდეგ მოამზადეთ სოუსი - ზეითუნის ზეთი და ლიმონის წვენი ერთმანეთში გადაურიეთ, დამაატეთ 1 ჩაის კოვზი თაფლი, 2 გრამი გახეხილი ჯანჯაფილი, ცოტაოდენი მარილი და დაღერღილი წიწაკა.
მოათავსეთ ყველა ბოსტნეული ჯამში და მოასხით სოუსი. კარგად ამოურიეთ, დაამატეთ მოცარელას ბურთები და გემრიელად მიირთვით!