1 კბილი ნიორი
2 ღერო ნიახური
ხახვი - ½ თავი
სვანური მარილი - 2 გრ.
დაღერღილი წიწაკა -1 გრ.
250 გრ. ბროკოლი
ზეითუნის ზეთი
1 ლ. ბოსტნეულის ბულიონი
ხახვი და ნიორი მსუბუქად მობრაწეთ ცოტაოდენ ცხიმში, დაამატეთ პატარა ნაჭრებად დაჭრილი ბროკოლი და მოწალეთ. ტაფაშივე დაასხით ბულიონი და როდესაც ბროკოლი მომზადდება შეაზავეთ მარილით, დაღერღილი წითელი წიწაკით და სვანური მარილით.
შეგრილებული წვნიანი დააბლენდერეთ. თუ უფრო თხელი კონსისტენციის მიღება გსურთ დაამატეთ ბოსტნეულის ბულიონი.