ჭარხალი – 2 ცალი
ყველი ბრი – 100 გრ.
სეზამის მარცვლები – 5 გრ.
თაფლი – 20 გრ.
1/2 ლიმონის წვენი
ზეითუნის ზეთი – 70 მლ.
არაჟანი – 40 მლ.
მარილი გემოვნებით
დაღეღილი წიწაკა
მოხარშული და გაგრილებული ჭარხალი დაჭერით კუბებად. არაჟანში აურიეთ ცოტაოდენი დაჭყელტილი ჭარხალი და სასურველია მსუბუქად თეფშს გადაუსვათ.
ამავე თეფშზე ააწყვეთ სალათა – დაჭრილი ჭარხალი, სამკუთხედებად დაჭრილი ყველი ბრი, მოაყარეთ სეზამის მარცვლები და მოასხით ლიმონისა და თაფლის სანამი.