სიმინდის სალათა მექსიკურად

  • 20 წუთი
  • მარტივი
  • 2

სიმინდის სალათა მექსიკურად

  • 20 წუთი
  • მარტივი
  • 2

ინგრედიენტები

2 ც. სიმინდის ტარო

1 ს.კ. ზეითუნის ზეთი

1/3 ტკბილი წითელი წიწაკა (ოთხკუთხედებად დაჭრილი)

½ ჭიქა ქინძი (წვრილად დაჭრილი)

¼ ცხარე მწვანე წიწაკა (ან ჰალაპენიო) - თუ ცხარე გიყვართ (წვრილად დაჭრილი)

1 ც. ლაიმის ან ლიმონის წვენი და ცედრა

½ ჩ.კ. კუმინი ან ძირა

½ ჩ.კ. პაპრიკა

¼ ჩ.კ. პილპილი

¼ ჩ.კ. ვარდისფერი მარილი

2 ს.კ.  ქეშიუს კრემ-ყველი + 1 ს.კ. ზეითუნის ზეთი

50 გ ტოფუ - ხელით დაფშვნილი

მომზადების ინსტრუქცია

სიმინდის ტაროს მარცვლები ჩამოვაჭრათ დანით. ტაფაზე დავასხათ ზეითუნის ზეთი, დავყაროთ სიმინდის მარცვლები და მოვბრაწოთ, დაახლოებით 5 წუთი. გადავიტანოთ ჯამში და შევაგრილოთ. დავუმატოთ დანარჩენი ინგრედიენტები. კარგად ამოვურიოთ, რომ სიმინდის ყველა მარცვვალი სოუსით დაიფაროს. 1-2 საათის შემდეგ კიდევ უფრო გემრიელი ხდება, რადგან გემოები მეტად უჯდება. შეგიძლიათ დახურული მინის ქილით შეინახოთ მაცივარში 1-2 დღის განმავლობაში.

მოძებნეთ პროდუქტი, რეცეპტი, ბლოგი ან ვიდეო

გამოიწერეთ სიახლეები