გუაკამოლე

  • 10 წუთი
  • მარტივი
  • 2

გუაკამოლე

  • 10 წუთი
  • მარტივი
  • 2

ინგრედიენტები

2 მწიფე ავოკადო

½ ლაიმის წვენი

½ ხახვი

1 კბილი ნიორი

1 საშუალო პომიდორი

2-3 ღერო ქინძი

მარილი, პილპილი გემოვნებით.


 

მომზადების ინსტრუქცია

ჩოპერში დაატრიალეთ ავოკადო ლაიმის წვენთან ერთად, უნდა მიიღოთ კრემისებრი მასა.

წვრილად დაჭერით დანარჩენი ბოსტნეული და შეურიეთ ავოკადოს, მოაყარეთ მარილი და ახალდაფქული პილპილი. მირთმევამდე გააგრილეთ მაცივარში 1 საათით.

გუაკამოლეს მიირთმევენ ტორტიას ხრაშუნა ჩიფსებთან ერთად, თუმცა, უფრო ჯანსაღი ვერსიისთვის ღუმელში გამოაშრეთ ლავაში, რომელსაც წინასწარ დაჭრით სასურველი ზომის ნაჭრებად.

 

გუაკამოლეს მთავარი საიდუმლო მწიფე ავოკადოშია. შეგიძლიათ გამოიყენოთ ავოკადოს დამწიფების მარტივი ხერხი: მოათავსეთ ოთახის ტემპერატურაზე ვაშლებთან ერთად, შეამოწმეთ ყოველდღიურად, რადგან შესაძლოა, გადამწიფდეს კიდეც. 2-3 დღეში მიიღებთ სასურველ შედეგს, კრემისებრ, მწიფე ხილს. რბილი ავოკადო შეინახეთ მაცივარში, გამოიყენეთ 3-4 დღის განმავლობაში.

მოძებნეთ პროდუქტი, რეცეპტი, ბლოგი ან ვიდეო

გამოიწერეთ სიახლეები