სიმინდი – 500 გრ.
ნიორი – 1 კბილი
ხახვი – 60 გრ.
კარაქი – 15 გრ.
ზეთი – 10 მლ.
წყალი ან ბოსტნეულის ნახარში – 500 მლ.
ნაღები 20% – 100 გრ.
მარილი
პილპილი
დაღერღილი წიწაკა
ტაფაზე გავალღოთ კარაქი, დავუმატოთ ზეთი და მოვშუშოთ ხახვი. ხახვი რომ გაოქროსფერდება, დავუმატოთ სიმინდი და ვშუშოთ 5 წუთი, დავუმატოთ წყალი ან ბოსტნეულის ნახარში, ნაღები, ნიორი, პილპილი, მარილი, წიწაკა. ვადუღოთ 5 წუთი და ბოლოს დავაბლენდეროთ.