2 ც. კივი
150 გრ. სალათის ფოთლები
50 გრ. რუკოლა
2 ც. პატარა კიტრი
6-8 ც. ჩერი პომიდორი
1 ს.კ. კენკრა გოჯი
⅓ წითელი ცხარე წიწაკა
ახალდაფქული შავი პილპილი
მწიკვი მარილი
დრესინგი:
1 ც. კივი
2 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
1 ს.კ. ძმარი
1 ჩ.კ. თაფლი
მწიკვი მარილი
დრესინგის მოსამზადებლად გათალეთ კივი და დააბლენდერეთ დანარჩენ ინგრედიენტებთან ერთად, ვიდრე ერთგვაროვან სოუსს არ მიიღებთ.
გათალეთ და დაჭერით კივი ნახევარმთვარეებად. სალათის ფოთლები და რუკოლა გარეცხეთ და კარგად შეაშრეთ, დაჭერით კიტრი და პომიდორი საშუალო ნაჭრებად. დაალაგეთ გაშლილ თეფშზე სალათი, ბოსტნეული და კივი, მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი წიწაკა, გოჯი, მარილი და პილპილი. მოასხით დრესინგი.