კიტრი – 1 ცალი
ნიორი – 1 კბილი
ბაზილიკი – 10 გრ.
ზეთი – 40 მლ.
ძმარი – 5 მლ.
ორეგანო – 5 გრ.
წყალი – 100 გრ.
მწვანე წიწაკა – 2 გრ.
ქინძი – 10 გრ.
ტარხუნა – 15 გრ.
მოცარელა – 30 გრ.
კიტრი კანიანად დავაბლენდეროთ, დავუმატოთ ნიორი, ბაზილიკი, ორეგანო, ქინძი, წყალი, წიწაკა, ტახუნა. ნელ-ნელა დავუმატოთ ზეთი და ვაბლენდეროთ 3-4 წთ. ბოლოს, მოვახსათ ძმარი. მიღებული მასა გავაცივოთ.
სერვირებისას დავუმატოთ მოცარელა.