სტაფილო - 1-2 ცალი საშუალო ზომის
ჯანჯაფილი - 7 გრ.
ნაღები - 120 მლ.
ხახვი - 30-40 გრ.
ნიორი - 1 კბილი
დაღერღილი წიწაკა
მარილი
ბოსტნეულის ნახარში - 1 ლიტრი
დაჭერით ხახვი და მოშუშეთ წვრილად დაჭრილ სტაფილოსთან ერთად. დაუმატეთ 1 კბილი ნიორი, ბოსტნეულის ნახარში, გახეხილი ჯანჯაფილი და შეაზავეთ მარილითა და წიწაკით.
როდესაც სტაფილო მომზადდება, გააგრილეთ და დააბლენდერეთ. შემდეგ, ისევ ქვაბში დააბრუნეთ, დაამატეთ ნაღები და წამოადუღეთ.
მომზადებული წვნიანი გადმოიტანეთ ფიალაში და გააფორმეთ სურვლისამებრ. მიირთვით ცხელი