ჩერი პომიდორი - 70 გრ.
კიტრი - 50 გრ.
ყაბაყი - 80 გრ.
სტაფილო - 60 გრ.
ზეითუნის ზეთი - 30 მლ.
ლიმონი -1/4 ც.
მოამზადეთ ყველა ბოსტნეული - გარეცხეთ და სხვადასხვა ზომასა და ფორმაზე დაჭერით. შეგიძლიათ სათლელის გამოყენებით ყაბაყის, ბოლოკის, კიტრის და სტაფილოს თხელი სლაისები გააკეთოთ.
დაალაგეთ თეფშზე და მოასხით ზეითუნის ზეთი, ცოტაოდენი ლიმონის წვენი და მოაყარეთ მარილი, შეგიძლიათ გამოიყენოთ ცოცხალი შაშკვლავი.