ფერადი ჩერი პომიდორი – 100 გრ.
კიტრი – 2 ცალი
ნიახურის ძირი – 1 ღერო
ჯანჯაფილი – 5 გრ.
ატამი ან ვაშლატამა – 1 ცალი
ნიორი – 1 კბილი
შაშკვლავი – 10 გრ.
მარილი გემოვნებით
მაწონი ან გაწურული მაწონი – 120 გრ.
დაჭერით ფერადი ჩერი პომიდვრები, კიტრი, ნიახურის ძირები, ატამი და პიტნის ფოთლები.
ცალკე დააბლენდერეთ შაშკვლავი მაწონთან ერთად, დაუმატეთ ცოტაოდენი ნიორი, მარილი და ჯანაჯაფილი.
მოათავსეთ სალათი ლანგარზე და მოასხით მაწვნის ცივი სოუსი შაშკვლავით და ჯანჯაფილით.