სალათის ბაზა:
10 ც მინი კიტრი
10 გ ქინძი
40 გ მოხალული უმარილო არაქისი
10 გ მოხალული სეზამის მარცვლები
სოუსი:
50 გ არაქისის კარაქი
15 გ სოიოს სოუსი
½ ლიმონის წვენი
5 გ აგავას სიროფი ან თაფლი
¾ ჩ/კ ნიორის ფხვნილი
15 მლ წყალი
სერვირებისვის:
20 გ წიწაკის მურაბა
კიტრი დავჭრათ სიგრძეზე. დავუმატოთ დაჭრილი ქინძი, დაჭრილი არაქისი და მოხალული სეზამის მარცვლები. მოვახსათ სოუსი და დავასერვიროთ წიწაკის მურაბით.