450გ ნაირფერი ჩერი პომიდორი
30გ ყველი (ვეგანური ან ჩვეულებრივი მოცარელა ან ფეტა)
1 მუჭი ნედლი ბაზილის ფოთლები (ან რუკოლა)
დრესინგი
1 ს/კ ზეითუნის ზეთი
1 ს/კ ლიმონის წვენი
1 ჩ/კ ლიმონის ცედრა
1 ს/კ წყალი
¼ ჩ/კ ჰიმალაის ვარდისფერი მარილი
¼ ჩ/კ მდოგვი (სურვილისამებრ)
ნაირფერი ჩერი პომიდვრები დაჭერით ოთხად და მოათავსეთ თეფშზე. დაჭერით შერჩეული ყველი პატარა კუბებად და დაუმატეთ პომიდვრებს. მწვანე ფოთლებიც მოათავსეთ პომიდვრებსა და ყველს შორის. ცალკე მოამზადეთ დრესინგი და მოასხით სალათას.