2 ნაჭერი პური
4 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
4 ჩ.კ. პესტო
4 ს.კ. ყველი სტრაჩატელა ან სულგუნი
2 ვარდისფერი პომიდორი
მარილი, პილპილი გემოვნებით
პურის ნაჭრებს მოასხით ზეითუნის ზეთი ორივე მხრიდან, შებრაწეთ გახურებულ ტაფაზე.
პლანტას ვებ-გვერდზე იპოვით უგემრიელესი ნუშის პესტოს რეცეპტს ან გამოიყენეთ ნებისმიერი მზა.
პურს გადაუსვით პესტო, გაანაწილეთ ყველი სტრაჩატელა და პლანტას არომატული პომიდვრის ნაჭრები, მოაყარეთ მარილი და ახალდაფქული პილპილი გემოვნებით, მოაყარეთ შაშკვლავის ფოთლები.
გემრიელად მიირთვით!