4 ცალი ლავაში ან ტორტია
50 გ კარაქი
10 მლ ზეთი
1,2 ცალი ნედლი სიმინდი
3 კვერცხი
30 გ პარმეზანი
მარილი, პილპილი
2 ღერო მწვანე ხახვი
1 ლაიმი
სიმინდი შევწვათ გახურებულ კარაქიან ტაფაზე, დავამატოთ ზეთიც, კარაქი რომ არ დაიწვას. სასურველია გამოვიყენოთ გრილის ტაფა.
სიმინდი შევაგრილოთ და დანით ჩამოვათალოთ მარცვლები.
ლავაში გავხუხოთ წინასწარ, 190 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, 7-8 წუთი.
კვერცხი შევწვათ კარაქში, დაბალ ცეცხლზე, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, გადმოვიტანოთ თასში, დავახეხოთ ყველი, ჩავყაროთ სიმინდი, ამოვურიოთ და გავანაწილოთ ლავაშებზე. მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი და მოვასხათ ლაიმის წვენი.