6-7 ცალი სხვადასხვა ფერის ტკბილი წიწაკა
1 თავი ხახვი
300 გ ტოფუ (მყარი ან ექსტრა მყარი სახეობა)
3 ს.კ. მუქი სოიას სოუსი
2 ს.კ. ნეიტრალური ზეთი
1 ჩ.კ. ტომატის პასტა
1 ს.კ. აგავის სიროფი ან თაფლი
გააცხელეთ ღუმელი გრილის ფუნქციით 220 გრადუსზე.
ტოფუ შეამშრალეთ ხელსახოცით, მოაქციეთ ორ ხელსახოცს შორის და დაადეთ სიმძიმე, რომ დაიწრიტოს ზედმეტი სითხე.
ბოსტნეული დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად.
ხის წკირებზე ააცვით ბოსტნეული და ტოფუ.
სოუსის მოსამზადებლად შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი. გადაუსვით ბოსტნეულს ფუნჯით და გამოაცხვეთ 15-20 წუთი ან ვიდრე ზედაპირი არ მოიბრაწება.
წვის პროცესში შეგიძლიათ კიდევ რამდენჯერმე გადაუსვათ სოუსი, მეტი გემოსთვის.