ცხარე წიწაკა - 300გ
ტკბილი წიწაკა - 200გ
ჩერი პომიდორი - 200გ
მარილი - 16გ
პომიდორი გაჭერით შუაზე, წიწაკები დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი (მთლიანი წონის 2%) და მოურიეთ.
დაჭრილი ბოსტნეული ჩაპრესეთ ქილაში და დაახურეთ საკვები ცელოფანი, ზემოდან დაადეთ სიმძიმე.
გააჩერეთ ოთახის ტემპერატურაზე 5-დან 10 დღემდე, პერიოდულად ამოურიეთ. ერთგვაროვანი სტრუქტურისათვის დააბლენდერეთ, ან გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შეინახეთ მაცივარში.