სიმინდი ყველით და მწვანილებით

  • 60 წუთი
  • მარტივი
  • 6

სიმინდი ყველით და მწვანილებით

  • 60 წუთი
  • მარტივი
  • 6

ინგრედიენტები

6 სიმინდის ტარო

50გ კარაქი

50გ ყველი

პილპილი გემოვნებით

მწვანე ხახვი

ოხრახუში

მომზადების ინსტრუქცია

სიმინდის ტარო გაასუფთავეთ, გარეცხეთ და მოხარშეთ 20 წუთი.
გააცხელეთ ღუმელი 220 გრადუსზე.
წვრილ სახეხზე გახეხეთ ყველი. გამოიყენეთ ქართული ქარხნის ყველი ან სხვა მყარი სახეობა.
პარალელურად ჯამში აურიეთ რბილი კარაქი და გახეხილი ყველის ნახევარი.
ცხელ ტაროებს გადაუსვით კარაქის და ყველის ნაზავი, მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე, მოაყარეთ პილპილი და გამოაცხვეთ 20-25 წუთი ან ვიდრე არ მოიბრაწება.
ღუმელიდან გამოღების შემდეგ მოაყარეთ დარჩენილი ყველი და წვრილად დაჭრილი მწვანილები.

მოძებნეთ პროდუქტი, რეცეპტი, ბლოგი ან ვიდეო

გამოიწერეთ სიახლეები