ყვავილოვანი კომბოსტო ბაჟეში

  • 20 წუთი
  • მარტივი
  • 4

ყვავილოვანი კომბოსტო ბაჟეში

  • 20 წუთი
  • მარტივი
  • 4

ინგრედიენტები

ყვავილოვანი კომბოსტო - 400 გრ.

კვერცხი - 2 ცალი

ფქვილი - 2-3 ს/კ

საფანელი - 4-5 ს/კ

ნიორი - 1 კბილი

ნიგოზი - 80 გრ.

უცხო სუნელი - ხმელი ქინძი, ყვითელი ყვავილი 1 ჩ/კ

მწიკვი მუსკატი

ძმარი - 1 ჩ/კ

გადადუღებული წყალი - 3 ჭიქა (თუ ბაჟე სქელია, გაზარდეთ რაოდენობა)

მარილი და წიწაკა

ზეთი შესაწვავად


 

მომზადების ინსტრუქცია

ყვავილოვანი კომბოსტო ამოვავლოთ ჯერ კვერცხიან მასაში და შემდეგ საფანელში. დავიწყოთ შეწვა და პარალელურად მოვამზადოთ ბაჟე.

გატარებული ნიგოზი და სუნელები მოვათავსოთ ბლენდერში და კარგად დავაბლენდეროთ ორ ჭიქა გადადუღებულ წყალთან ერთად.

როდესაც ბაჟეც გამზადდება და ყვავილოვანი კომბოსტოც შეიბრაწება მოათავსეთ ლამაზ თეფშზე და სურვილისამებრ გააფორმეთ.

მოძებნეთ პროდუქტი, რეცეპტი, ბლოგი ან ვიდეო

გამოიწერეთ სიახლეები