პომიდვრის ჯემი

  • 40 წუთი
  • მარტივი
  • 4

პომიდვრის ჯემი

  • 40 წუთი
  • მარტივი
  • 4

ინგრედიენტები

ვარდისფერი პომიდორი - 5 ცალი

შაქარი - 450 გრ.

ვანილი – 30 გრ.

მომზადების ინსტრუქცია

გარეცხილი პომიდორი უკანა მხრიდან ჯვრის ფორმით მსუბუქად დასერეთ, მოათავსეთ მდუღარე წყალში დაახლოებით 2-3 წუთით, რის შემდეგაც იოლად გააცლით კანს. პომიდორს სასურველია ამოაჭრათ გული და თესლები.

პომიდვრის დარჩენილი ნაწილები დააბლენდერეთ და გადაიტანეთ ქვაბში, წამოადუღეთ საშუალო ცეცხლზე და დაამატეთ შაქარი, ვანილი და ადუღეთ დაახლოებით 25-30 წუთი.

გააგრილეთ და გემრიელად მიირთვით.

მოძებნეთ პროდუქტი, რეცეპტი, ბლოგი ან ვიდეო

გამოიწერეთ სიახლეები