გამომცხვარი სტაფილო

  • 40 წუთი
  • მარტივი
  • 2

გამომცხვარი სტაფილო

  • 40 წუთი
  • მარტივი
  • 2

ინგრედიენტები

სტაფილო - 4-5 ცალი

ძმარი - 1 სუფრის კოვზი

შაქარი -1 ჩაის კოვზი

ყველი ფეტა - 80-100 გრ.

ქიძნი - 10 გრ.


 

მომზადების ინსტრუქცია

სტაფილო ჩაჭერით ისე, რომ ბოლომდე არ გაიჭრას, დაახლოებით 17-20 ნაჭრამდე. გადაუსვით ძმარში გახსნილი შაქარი ფუნჯით და გამოაცხვეთ ღუმელში დაახლოებით 20-25 წუთი, 150 გრადუსზე, ბოლო 5 წუთი შეგიძლიათ 180 გრადუსზე გამოაცხოთ, რათა ცოტა დაიბრაწოს.

გადმოიღეთ ფიალაში და სერვირებისას მოაყარეთ ყველი ფეტას ნატეხები და მსხვილად დაჭრილი ქინძი.


 

მოძებნეთ პროდუქტი, რეცეპტი, ბლოგი ან ვიდეო

გამოიწერეთ სიახლეები