ტორტილას პური - 2 ცალი
კიტრი -1 ცალი
სალათის ფოთოლი - 20 გრ.
ფერადი ტკბილი წიწაკა - 40 გრ.
სალათის ფოთოლი აისბერგი - 30 გრ.
ზეითუნის ზეთი
ლიმონის წვენი
პირველ რიგში, მოამზადეთ ბოსტნეული, დაჭერით წვრილად და გრძლად, შემდეგ აიღეთ ტორტილას პური და დაალაგეთ დაჭრილი ბოსტნეული. მოასხით ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი და ლიმონის წვენი.
სუშის გადახვევის პრინციპით მიეცით ფორმა და შემდეგ გაჭერით შუაზე.