400 გ კიტრი დელიკატეზა
400 გ ახალი კარტოფილი
½ კონა წიწმატი
5-6 ცალი ბოლოკი
სოუსისთვის:
3 ს/კ გაწურული მაწონი
2 ს/კ მსუბუქი არაჟანი
2 ს/კ ზეითუნის ზეთი
½ ჩკ დიჟონის მდოგვი
½ ლიმონის წვენი
1 კბილი ნიორი
3-4 ღერო კამა
მარილი და პილპილი გემოვნებით
ორთქლზე მოხარშეთ კარტოფილი მზადყოფნამდე. გააგრილეთ და გაჭერით შუაზე.
კიტრი დაჭერით სასურველ ზომებად.
ჯამში მოათავსეთ კარტოფილი, კიტრი, დანაწევრებული წიწმატი, თხლად დაჭრილი ბოლოკი.
სოუსისთვის აურიეთ ინგრედიენტები, დაუმატეთ დაჭრილი კამა და წვრილად დაკეპილი ნიორი. მოასხით ბოსტნეულს და აურიეთ.
გემრიელად მიირთვით!