ნიოკი ჩერი პომიდვრით და თეთრი ღვინით

  • 30 წუთი
  • მარტივი
  • 2

ნიოკი ჩერი პომიდვრით და თეთრი ღვინით

  • 30 წუთი
  • მარტივი
  • 2

ინგრედიენტები

300 გ ნიოკი 

200 გ ჩერი პომიდვრები 

2 კბილი ნიორი 

1 თავი ხახვი

80 მლ თეთრი მშრალი ღვინო 

2 ს.კ. ზეითუნის ზეთი

რამდენიმე ფოთოლი ბაზილიკი

1 ს.კ. პომიდვრის პასტა 

1 ცალი ყველი ბურატა

მარილი და პილპილი გემოვნებით

მომზადების ინსტრუქცია

შევწვათ ნიოკი და გადავდოთ სოუსის მომზადებამდე. 

მოვშუშოთ ხახვი და ნიორი, დავუმატოთ პომიდვრის პასტა, შუაზე გაჭრილი ჩერი პომიდვრები, ღვინო, პილპილი და მარილი.

3 წუთში დავამატოთ შემწვარი ნიოკი და დაჭრილი ბაზილიკი.

კერძის შუაში მოვათავსოთ ბურატა. დავასერვიროთ ბაზილიკით და ზეთით.

მოძებნეთ პროდუქტი, რეცეპტი, ბლოგი ან ვიდეო

გამოიწერეთ სიახლეები