300 გ ნიოკი
200 გ ჩერი პომიდვრები
2 კბილი ნიორი
1 თავი ხახვი
80 მლ თეთრი მშრალი ღვინო
2 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
რამდენიმე ფოთოლი ბაზილიკი
1 ს.კ. პომიდვრის პასტა
1 ცალი ყველი ბურატა
მარილი და პილპილი გემოვნებით
შევწვათ ნიოკი და გადავდოთ სოუსის მომზადებამდე.
მოვშუშოთ ხახვი და ნიორი, დავუმატოთ პომიდვრის პასტა, შუაზე გაჭრილი ჩერი პომიდვრები, ღვინო, პილპილი და მარილი.
3 წუთში დავამატოთ შემწვარი ნიოკი და დაჭრილი ბაზილიკი.
კერძის შუაში მოვათავსოთ ბურატა. დავასერვიროთ ბაზილიკით და ზეთით.