300 გ ფენოვანი ცომი
200 გ ჩერი პომიდორი
100 გ მოცარელას ბურთები
100 გ სატაცური
2 პატარა კვერცხი
100 გ არაჟანი
მარილი და პილპილი გემოვნებით
2 ღერო მწვანე ხახვი
გარეცხეთ და დაჭერით ბოსტნეული.
გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსზე.
კვერცხი და არაჟანი ათქვიფეთ ხელის სათქვეფით, დაუმატეთ მარილი, პილპილი და დაჭრილი მწვანე ხახვი.
ცომი დაჭერით 6 ნაჭრად და გააბრტყელეთ, ჩააფინეთ მაფინის საცხობ ყალიბში, გაანაწილეთ ბოსტნეული და ყველი ცომის კალათებში, ჩაასხით კვერცხის მასა
და გამოაცხვეთ 30 წუთი ან ვიდრე არ მოიბრაწება.
გააფორმეთ ცოხცალი ბეგქონდარათი ან ბაზილიკით.