5 ც. კიტრი (მოზრდილი )
1 ც. წითელი ხახვი
2 სკ. კაპერსი
კამა
მწვანე ხახავი
მზესუმზირას მიკრო მწვანილი
სოუსი:
200 გ კრემყველი
1 ც. ლაიმის წვენი
1 კბილი ნიორი
შავი პილპილი
მარილი გემოვნებით
15 გ ზეითუნის ზეთი (ცივი დაწურვის)
კიტრი და წითელი ხახვი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი კამა, მწვანე ხახვი და კაპერსი. მოვასხათ სოუსი და დავასერვიროთ მზესუმზირას მიკრო მწვანილით.
გემრიელად მიირთვით.