500 გ ნაირფერი ჩერი პომიდორი
500 გ მოხარშული თეთრი ლობიო
1 ც. წითელი ხახვი
1 ჩკ სუმახი
1/2 ც.მწვანე წიწაკა
მარილი
ქინძი
ოხრახუში
მზესუმზირას მიკრო მწვანილი სერვირებისთვის
30 გ ზეითუნის ზეთი
1 კბილი ნიორი
1 ც. ლიმონი
დაღერღილი შავი პილპილი
მარილი
ვჭრით ბოსტნეულს და ვუმატებთ მოხარშულ ლობიოს. დაჭრილ ხახვს ვამატებთ სუმახს და მარილს, კარგად ვურევთ და ვაერთიანებთ ჩამოთვლილ ინგრედიენტებს. ვასხამთ სოუსს და ვასერვირებთ მიკრო მწვანილით.
გემრიელად მიირთვით.