2 ცალი კიტრი
3-4 ცალი ნედლი პიტნის ღერო
1/4 ჩაის კოვზი ჰიმალაის მარილი
1 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი
1 სუფრის კოვზი ძმარი
1 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი
10-15 ცალი ზეთის ხილი
1/4 ჩაის კოვზი შავი პილპილი (ახლად დაფქვილი)
კიტრი გარეცხეთ. კანი არ გააცალოთ. აიღეთ ჩანგალი და ჩამოუსვით სიგრძეზე, ჩაჭყლეტილი ადგილები სანამს უკეთ შეიწოვს. შემდეგ დაჭერით მრგვალ ნაჭრებად. პიტნის ფოთლები წვრილად დაჭერით. აურიეთ ჯამში კიტრი, პიტნა, მარილი, ზეთი, ლიმონის წვენი და ძმარი, დაუმატეთ ზეთის ხილი და პილპილი (აუცილებლად ახლად დაფქული). გააჩერეთ 5 წუთი და გემრიელად მიირთვით.