6 ც წითელი ტკბილი წიწაკა
300 გ ფეტა ყველი (მშრალი)
2 კბილი ნიორი
30 გ ოხრახუში
30 გ ქინძი
100 გ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი
50 გ გატარებული ნიგოზი
20 გ ზეითუნის ზეთი (ცივი დაწურვის)
მარილი
დაღერღილი წიწაკა
გარეცხილი და გულებისგან გათავისუფლებული ტკბილი წიწაკა გამოვაცხოთ ღუმელში.
გამომცხვარი წიწაკა გადავიტანოთ ბლენდერში ნიორთან და ფეტა ყველთან ერთად. დანარჩენი ინგრედიენტები დავამატოთ ხელით. სიმყარისთვის 1 საათით გავაციოთ მაცივარში და გადავიტანოთ ყალიბში.
გემრიელად მიირთვით.