450გ ნაღები 35-36%-იანი
250გ მასკარპონე
400გ შედედებული რძე
ვანილის ექსტრაქტი
500გ მოცვი
200გ შაქარი
1ც ლაიმი (წვენი,ცედრა)
100გ შოკოლადის ფილა
40გ ორცხობილა
თავდაპირველად მოვამზადოთ მოცვის მასა:
გარეცხილ მოცვს მოვაყაროთ შაქარი, ლაიმის ცედრა და წვენი და დავდგათ საშუალო ცეცხლზე, 7-8 წუთით. მიღებული მასა გავაგრილოთ.
სანამ მოცვის მასა გრილდება, მიქსერით ავთქვიფოთ მასკარპონე, შედედებული რძე და ვანილის ექსტრაქტი ერთფეროვანი მასის მიღებამდე. დავამატოთ ცალკე ათქვეფილი მყარი ნაღების მასა და გადავურიოთ ხელით. გაერთიანებულ მასას დავამატოთ მოცვი.
ნაყინის სასურველ ფორმაში ფენა-ფენა მოვაბნიოთ დაჭრილი შოკოლადის ფილა და ორცხობილა. ნაყინს დავაფაროთ სამზარეულო ცელოფანი და შევინახოთ საყინულეში მთელი ღამით (მინიმუმ 6 საათი).