ვეგანური პანაკოტა მარწყვით

  • 3 საათი
  • მარტივი
  • 6

ვეგანური პანაკოტა მარწყვით

  • 3 საათი
  • მარტივი
  • 6

ინგრედიენტები

300 გ მარწყვი

800 მლ ქოქოსის რძე

200 მლ ქოქოსის ნაღები

180 გ შაქარი ან სხვა დამატკბობელი

ვანილის ექსტრაქტი სურვილისამებრ

10 გ აგარის პუდრი

მომზადების ინსტრუქცია

მარწყვი დაატრიალეთ ბლენდერში ვიდრე ერთგვაროვან მასას არ მიიღებთ. 
ქოქოსის რძე, შაქარი და აგარის პუდრი ქვაბით შემოდგით ცეცხლზე, ადუღეთ 8-10 წუთი, რომ აგარი სრულად გაიხსნას, ურიეთ ხელის სათქვეფით. ჩაამატეთ მარწყვი (აქვე ვანილის ექსტრაქტიც) და წამოადუღეთ. გადმოდგით და დაუმატეთ ქოქოსის ნაღები. კარგად აურიეთ.
გაანაწილეთ ჭიქებში და გააგრილეთ ოთახის ტემპერატურაზე, მასა მალევე გამყარდება. გააფორმეთ მარწყვის ნაჭრებით და პიტნის ფოთლებით. მიირთვით ოთახის ტემპერატურის ან შეინახეთ მაცივარში.

მოძებნეთ პროდუქტი, რეცეპტი, ბლოგი ან ვიდეო

გამოიწერეთ სიახლეები