ჯეჯილის სმუზი

  • 10 წუთი
  • მარტივი
  • 1

ჯეჯილის სმუზი

  • 10 წუთი
  • მარტივი
  • 1

ინგრედიენტები

1 ც. მინი კიტრი

1 ღერო  ნიახური 

50 გ ჯეჯილი

მომზადების ინსტრუქცია

დათესილი ჯეჯილი მოჭერით მაკრატლით. მსხვილად დაჭერით ნიახურის ღერო და კიტრი. ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ  ბლენდერში და დაუმატეთ წყალი. მიღებული მასა გადაწურეთ საწურში და გემრიელად მიირთვით.  

მოძებნეთ პროდუქტი, რეცეპტი, ბლოგი ან ვიდეო

გამოიწერეთ სიახლეები