მოცვი წითელ ღვინოში

  • 10
  • 30 წუთი წუთი
  • მარტივი

მოცვი წითელ ღვინოში

  • 30 წუთი
  • მარტივი
  • 10

ინგრედიენტები

მოცვი 600 გ
წითელი ღვინო 100 გ
1/2 ლიმონის წვენი და კანი
1/2 ლაიმის წვენი და კანი
დაღერღილი წიწაკა 1/4 ჩკ
თაფლი 3 სკ
ლავანდა 2 ყვავილი
ზეითუნის ზეთი 2 სკ
მარილი გემოვნებით
კრემყველი 200 გრ

მომზადების ინსტრუქცია

ინგრედიენტების ნაზავს ვწვავთ 15 წთ, ჯერ მაღალ, შემდეგ კი საშუალო ცეცხლზე. მომზადებულს და გაგრილებულ მასას მივირთმევთ კრემყველთან ერთად.

მოცვის დარჩენილი მასა ინახება მაცივარში. შეგიძლიათ გამოიყენოთ ნებისმიერ კერძთან ან დესერტთან სოუსის სახით.

მოძებნეთ პროდუქტი, რეცეპტი, ბლოგი ან ვიდეო

გამოიწერეთ სიახლეები