სალათი კაპრეზე
მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:
ფერადი ჩერი პომიდორი – 100გრ;
პომიდორი რუგისო – 1 ცალი;
პომიდორი ტომიმარუ მუჩო – 1 ცალი;
მოცარელა ბუფალო;
ბაზილიკის ფოთლები;
შესქელებული ბალზამიკო;
პესტოს სოუსი – 2-3 სუფრის კოვზი.
მომზადების წესი:
დაჭერით პომიდვრები და შუაში მოათავსეთ მოცარელას ნაჭრები და ასევე ბაზილიკის ფოთლები, მოასხით ზემოდან პესტოს სოუსი (შეგიძლიათ შავი ბალზამიკოს სოუსიც მოასხათ) – ბაზილიკის ფოთლების არ ქონის შემთხვევაში გამოიყენეთ შაშკვლავი.